diumenge, 12 de setembre del 2010

Aplec de Virós 2010

L'Aplec de Virós, dins el programa de festes de la Festa Maior d'Araós, va tenir enguany una gran participació, gràcies al fantàstic dia que Sant Lliser, el sant que també fa ploure, ens va regalar el 4 de setembre de 2010. Tothom d'Araós no hi va faltar, ni els que hi vivim tot l'any, ni els fills del poble ni els que venen periòdicament. Tampoc hi van faltar nombrosos veïns de Tírvia i Ainet de Besan, i fins i tot algú de les Terres de l'Ebre i ses Illes!. Un dia perfecte per petar la xerrada i recordar les vivències de la vida.
Primer va començar amb la tradicional missa a Sant Lliser de Virós i la posterior repartida del pa veneït entre els nombrosos feligresos.
Posteriorment es va posar a coure la carn i au, a taula hi falta gent! El cava per gentilesa de la EMD d'Araós no hi va faltar! Llàstima que enguany els bolets no ens han volgut acompanyar.
En acabat un bon café i un gotet de ratafia.
Per pair bé el menjar molts vam baixar a peu pel camí vell fins Araós. Els petits no hi van faltar.Esperem l'any vinent el dia acompanyi com aquest 2010. Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Vall Ferrera