diumenge, 20 de juny del 2010

La Blancaneus i els Cinc Nans

Avui s'ha dut a terme festa final del taller de teatre de l'escola d'Alins amb la representació de la Blancaneus i els Cinc Nans, bé 5 i no 7 per que no hi havia prous nens per fer 7 nans. La qüestió és que ha estat un èxit, el públic no ha fallat a la cita, els nens i nenes ho han fet molt bé, les disfresses un 10 i cal donar l'enhorabona a la directora de l'obra, la Raquel Belles i els seus ajudants per la feina feta. Aqui teniu un resum de l'obra:
Després dels nombrosos aplaudiments la Raquel ha fet entrega dels diplomes als actors i actrius, incloent un regal de record.
I per acabar-ho de celebrar la majoria de pares i mares de l'AMPA d'Alins hem anat a fer un dinar de fi del curs escolar a les Bordes de Virós. Com que ha borrufeiat de valent, hem dinat a dintre, però després per sort ha sortit lo sol.
Finlment, per pair el dinar la quitxalla ha fet una excursió de baixada cap a Alins, acompanyats de dos mares. Com que no se'n sabien estar han baixat fent l'Aibo Aibo amb un gros tronc que han trobat fins que han arribat al final del camí on els esperaven els cotxes.
Fins el curs que vé menuts!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Vall Ferrera